Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž zmlátil v Benešově tři ženy: Z psychiatrické léčebny putoval rovnou do vazby

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
30. srpna 2021
12:55

Na začátku srpna napadl muž v Benešově bezdůvodně jednu ženu. Když se jí další dvě zastaly, pustil se i do nich. Agresor skončil v psychiatrické léčebně a nyní z ní byl propuštěn. Ne doslova, putoval hned do vazby. Hrozí mu až dvanáctiletý trest vězení.

Bylo odpoledne 10. srpna letošního roku. V Tyršově ulici v Benešově před rychlým občerstvením došlo k incidentu mezi mužem a ženou. Neznali se, muž ženu následně napadl. Opodál stály dvě jiné ženy, které ve snaze napadené pomoci pokusily agresora zklidnit.

Bohužel byl muž silnější a značně agresivnější a všechny zmlátil všechny tři. Dvě z nich skončily v nemocnici. Agresivní útočník z místa utekl. Začalo tedy pátrání, které brzy skončilo a šílence policisté ve stejné ulici zanedlouho dopadli. 29letý muž putoval do psychiatrické nemocnice. 

26. srpna byl propuštěn, svobody si ale moc neužil. Putoval hned před soud, který ho následně poslal do vazby. „V případě odsouzení může devětadvacetiletý muž skončit na 5 až 12 let ve vězení za výtržnictví a těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu,“ informovala mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání