Monika Trávníčková na instagramu zmínila, že je se svým mužem již neskutečných 17 let – brali se po jedenáctileté známosti, v době, kdy jí bylo krásných 29 let. Začali tedy randit v době, kdy bylo Monice osmnáct let, manželé jsou však pouze šest let. Jejich syn Maxmilián (5), který byl vskutku vymodleným dítětem, jelikož Monika předtím dvakrát samovolně potratila, přišel na svět rok po veselce.

Za těch 17 let si spolu prošli snad úplně vším, co mohou páry prožít… „Je pravdou, že se během let událo spousty důležitých a silných okamžiků, na které se nezapomíná… Narození společného syna Maxmiliánka je to nejsilnější pouto na světě, které nám nikdo nevezme,“ potvrdila Monika.

„Pokud se manželství vydaří, je to jedna z nejskvělejších věcí v životě - jak pro manžele samotné, tak i pro jejich děti a okolí. Dobré manželství ale nevzniká náhodou a samospádem. Žádné manželství není (jen) procházkou s kytkou v ruce. O dobré manželství je třeba pečovat a bojovat za něj i v potu tváře a se slzami v očích,“ zdůraznila Monika.

„S manželstvím je to jako s vínem: dobré víno vznikne jedině tehdy, když jsou hrozny vystaveny slunci i dešti. Déšť je pro révu stejně důležitý jako sluneční světlo a teplo. Pro lásku platí totéž. Možná sníme 'o ráji', v němž není žádná poušť a žádné spory, o ráji, v němž se nemusíme ničeho zříkat, nic překonávat, o nic usilovat‘. Milovat ale znamená stále na sobě pracovat.“

VIDEO: Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita! David Turek

„V manželství lidé poznávají závratné výšky, ale také nečekanou tvrdost pádů. A jejich sny často leží v troskách. Manželé podstupují mnoho zkoušek a pýcha jim často napovídá, aby si místo lásky zvolili sebe. Tolerance, vzájemná důvěra a svoboda v manželství je pro mě nejdůležitější,“ dodala na závěr Monika ve svém poselství, které by se dalo vyložit i jako ťafka všem, co o jejich svazku v minulosti pochybovali.

V poslední době se mladá paní realizuje také jako manažerka, spolupracuje například s houslistou Jaroslavem Svěceným (60). A právě tato spolupráce se měla stát zdrojem velkého manželského rozkolu. Na profilu Divadla Pavla Trávníčka se objevil status v tom znění, že Monika opouští Pavla se Svěceným a že ho hodlá odstřihnout od syna.

Pár sice záhy přišel s vysvětlením, že jejich facebookovou stránku napadl hacker, nedlouho poté ale Monika musela přivolat policii ke svému domu, když došlo k divoké hádce a Pavel se údajně zamknul doma sám se synem. „Můžeme potvrdit, že krátce před druhou hodinou ranní jsme vyjížděli do Mnichovic k narušení občanského soužití mezi partnery,“ dosvědčil jejich spor tiskový mluvčí policie Praha-venkov Zdeněk Chalupa.

„Celá situace je práce jednoho člověka, který se mě snaží pošpinit a zamezit mi v pracovních závazcích,“ tvrdí ovšem Trávníčková s tím, že chce někdo jak její manželství, tak i její kariéru producentky zničit. Zda si manželé nějakou krizí procházejí, mají ji za sebou, anebo mezi nimi vůbec nikdy žádná krize nebyla, to nejspíš ukáže až čas.

Fotogalerie
53 fotografií