„Říká se, že pánbůh nebo universum naloží člověku tolik, kolik unese. Já teda nevím, co si o mně ten pánbůh nebo universum myslí. Opravdu mně se zdá, že už mi nakládá opravdu hrozně. Protože jak jsem z toho nešťastná, tak z těch nervů mně rupla záda. Ale děsně,“ svěřila se se svým trápením Hana Zagorová pořadu Showtime televize Prima.

Velké štěstí bylo, že v tu chvíli stál poblíž její manžel Štefan Margita, který svou ženu zachytil při pádu. „Hanka chtěla podvázat rajčata na našem balkóně. Najednou zařvala a úplně jí rupla záda. Kdybych tam nestál, tak spadne a nevím, jak by to dopadlo,“ převyprávěl děsuplný okamžik Štefan Margita.

„Štěfíček je svatý muž. Stará se o mě senzačně. Sama přiznávám, že já být na jeho místě, párkrát bouchnu dveřma. Má úžasnou trpělivost,“ vysekla svému muži pochvalu Hana Zagorová, která se už teď nemůže dočkat, až jí zdraví dovolí, aby se mohla opět postavit na koncertní pódia. Nejvíc se těší právě na vystoupení v pražské Lucerně.

„Lucerna je přeložená na termín 16. prosince,“ prozradila Hana Zagorová, které se vždy, když na to přijde řeč, objeví v očích slzy lítosti nad tím, že koncert musela odložit. I tak má ale Hana v životě spoustu důvodů k radosti. Jedním z nich je nová kniha Naprosto nezbytná Hana Zagorová, pod kterou je podepsaný spisovatel Petr Macek.  

Fotogalerie
55 fotografií