Kolem Jitky poskakoval nejen její manžel Petr Čadek (42) nebo stylista Filip Vaněk, ale i několik dalších pomocníků. Hlavní bylo, aby opravdu velmi objemná róba bez úhony přestála cestu na slavnostní zahájení. A to se povedlo. Když pak herečka z vozu před hotelem Thermal vystoupila, davy fanoušků jen zalapaly po dechu.

Jak následně Jitka Čvančarová prozradila reportérce Blesku, šaty jsou z dílny slovenského návrháře Borise Hanečka. Ten k nim uvedl: „Na šaty bylo spotřebováno 25 metrů hedvábné látky a jejich výroba trvala 32 hodin.“ Šlo pak samozřejmě o ruční práci. Na krku měla herečka náhrdelník s šestikarátovým safírem. „Šperky jsou zapůjčené, je to Gismondi,“ řekla Jitka Blesku s úsměvem.

VIDEO: Jitka Čančarová na slavnostním zahájení festivalu:

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová opět šokovala! Obří dekolt zahalila do modrého lánu Gábina Maryšková

Zaujala také velmi nezvyklá kabelka, kterou herečka třímala v ruce. „Patří Borisovi a je přímo k róbě,“ prozradila Jitka, která na červeném koberci doslova zářila. „My jsme se sem po dvou letech zase těšili. Strašně! Na atmosféru, na všechno. Festival chyběl všem, kteří ho mají rádi. Všem kdo ho vnímají, kdo miluje filmy, všem, komu chybí kultura,“ prohlásila s tím, že ve Varech se teď s manželem sice zdrží jen kratičko, ale pak se tam vrátí ještě jednou kvůli festivalovým povinnostem.