Policie případ řeší už od pátku 6. srpna. V odpoledních hodinách došlo v ulici na Stírce k drsné potyčce dvou mužů. Konflikt se vymkl kontrole a začalo se střílet! Výsledkem bylo těžké ublížení na zdraví jednoho z mužů. 

Video
Video se připravuje ...

Konflikt dvou mužů v Kobylisích skončil střelbou. Jeden z nich utrpěl těžké zranění. Policie ČR

Podezřelého se policistům podařilo vypátrat v okolí místa činu na Praze 8.  „Při prohlídce u něj nalezli čtyři střelné zbraně, které na místě zajistili a poslali na znaleckou expertízu,“ řekla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Klíčová svědkyně

Tímto však případ nekončí. Je třeba vypátrat klíčovou svědkyni celé události. Jde o řidičku, která v ten den projížděla kolem a zraněnému muži nabídla pomoc. Zraněný ovšem pomoc odmítl, proto žena z místa odjela. Policie prosí ženu, která je pro objasnění případu velmi důležitá, aby se ozvala na linku 158. Hledají se i další svědci, kteří by případ pomohli objasnit.

„Třiatřicetiletý útočník je v současné chvíli obviněný ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví, za což mu v případě odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. Kriminalisté v průběhu dne podají státnímu zástupci podnět k podání návrhu na jeho vzetí do vazby,“ uvedla Siřišťová. 

Fotogalerie
5 fotografií