Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dojemná selfie před smrtí: Tatínek náhle zemřel po usměvavém snímku s milující rodinou

Autor: rix - 
17. srpna 2021
18:51

Jagadeesh Kovval, otec tří dětí z Leicesteru, tragicky zemřel v nemocnici na zástavu srdce. Že je jeho stav vážný, netušil. Pro pomoc se vydal, když ho bolela záda. Lékaři tatínkovi diagnostikovali plicní infekci, která krátce na to způsobila zástavu srdce. Jagadeesh si ještě před smrtí stihl udělat dojemnou fotku s celou svou rodinou. Té teď pomáhá rodinný přítel. 

Nic netušící tatínek se vydal do nemocnice v Leicesteru kolem jedné hodiny ráno. Stěžoval se na velkou bolest zad. Z nemocnice poslal dojemnou selfie. Na fotce pózoval se svou manželkou Thusharou, synem a dvěma dcerami. Snímek pak poslal nadšený Jagadeesh svému kamarádovi Bobbymu, informoval deník The Sun.

„Po provedení testů lékaři uvedli, že se jedná o plicní infekci, která se mu rozšířila do krku. Řekli mi, že začal vykašlávat krev a dostal zástavu srdce,“ popsal Bobby smutnou událost. „Máme zlomené srdce,“ uvedl zdrcený kamarád.

Podle něho není jasné, jestli smrt trojnásobného tatínka nějak souvisela s epidemií Covidu-19. Jagadeeshova smrt ponechala rodinu v tíživé situaci. Žijí ve velice špatných podmínkách s malým příjmem. Jeho žena Thusara, která teď skončila na vše sama, neumí anglicky a je pro ni těžké si najít práci. 

Přítel Bobby proto založil účet na Gofundme pro pomoc zdrcené rodině. „Cítím, že je mou povinností jim pomoci. Opravdu potřebují další pomoc. Jeden den měli otce a manžela a najednou je pryč. Nechci, aby ty děti trpěly,“ dodal Bobby. 

Podívejte se na galerii posledních selfie před smrtí:

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání