Televizní stanice Nova servíruje svým příznivcům jednu změnu za druhou. Poté, co představili novou znělku Ulice, která po prázdninách odstartuje s již sedmnáctou řadou, představili na sociálních sítích i na Nova Plus znělku také pro Ordinaci v růžové zahradě 2. Tento seriál se sice z obrazovek přesune na Voyo, „staré známé tváře“ zde však zůstávají – což je právě vidět během cca 55 vteřin, během níž kamera prochází kamenickou nemocnicí a všechny postupně míjí. Přestože hudba zůstává neměnná, pořád zaznívá píseň Můj svět je tvůj v podání Mekyho Žbirky (68) a Ivy Frühlingové (39), celé je to pojaté poměrně kreativním způsobem.

Znělka začíná otevřením dveří výtahu ve slavném seriálovém špitále a následně někdo vstupuje do jeho auly. Všichni přítomní mají radost, že ho vidí, usmívají se na něj a zdraví ho. Dalo by se říct, že zde nikdo nechybí – je tu Petr Rychlý (56), Jana Paulová (66), Patrik Děrgel (32), Zlata Adamovská (62), Petr Štěpánek (72), Pavel Řezníček (54), Mahulena Bočanová (54), Jan Čenský (60), Dana Morávková (50), Zdeněk Godla (46), Anna Slováčková (25) a spousta dalších, všichni v plném pracovním nasazení.  Až na závěr dotyčná osoba přichází k zrcadlu a je vidět, že jde o populární postavu mladé lékařky Bibi v podání Mariky Šoposké (31), s miminkem v náručí.

VIDEO: Nová éra Ordinace přináší i úplně novou znělku. Koho to všichni v Kamenici zdraví? 

Video
Video se připravuje ...

Nová éra Ordinace přináší i úplně novou znělku. Koho to všichni v Kamenici zdraví? TV Nova

A fanoušci jsou nadšení. „Páni! Je to jiné, než jsem čekal, ale konečně normální znělka,“ žašli příznivci populárního seriálu z nemocničního prostředí, co léta kraloval žebříčkům sledovanosti – než jej z piedestalu srazila primácká Slunečná a už nikdy nedala Ordinaci šanci vrátit se zpět na pomyslný Olymp. „Možná nejpovedenější znělka z historie Ordinace. Koukala jsem na ni snad desetkrát za sebou,“ svěřila se na instagramu další. A jiní byli zase jako u vytržení z návratu postavy Lukáše Hejlíka (41), jenž přitom ještě nedávno na sociálních sítích prohlašoval, že jeho návrat do Ordinace nehrozí.

Ne ze všech stran ale zaznívají slova chvály. Většina komentářů je rozzlobená ze skutečnosti, že se bude jejich oblíbený seriál nacházet pouze na placeném kanále Voyo. „Myslíte taky na starší lidi, kteří internet nemají? A nejen starší… Navíc, ne každý si může dovolit jen tak vyhodit 150 korun měsíčně kvůli tomu, aby viděl Ordinaci. To radši budu trpět, že to neuvidím,“ štkali zklamaní diváci. „Nic mě nedonutí si předplatit VOYO... Už kvůli jeho té agresivní kampani na všech kanálech Novy,“ přisadili si další. Rovněž se jim nelíbí, že budou nové díly dávkovány o dost pomaleji, než jak tomu bylo kdysi– za týden bude pouze jeden nový díl. V začátcích Ordinace přitom mohli diváci zhlédnout hned dva díly týdně. A bylo tomu tak téměř patnáct let, než přišla Slunečná...
Fotogalerie
90 fotografií