Po dvou zatím neznámých zlodějích pátrají policisté z pražského Radotína. Na svůj lup se gauneři pečlivě připravili - nejprve přelezli plot zahrady, pak obešli dům, až se dostali ke vstupním dveřím do zahradního domku. Vypáčili kování a dostali se dovnitř. Byli pečlivě připravení - s sebou měli dokonce pilku na železo, aby se mohli rychle dostat přes ochranné zámky, kterými měl majitel dvě luxusní kola zabezpečená!

Stačil okamžik a kola byla „jejich“. „Poté z místa na odcizených kolech odjeli. Majiteli tímto jednáním způsobili škodu za bezmála sto tisíc korun. Jednalo se o výrazné, červeno-oranžové horské kolo značky Giant Anthem 29 2, které má na horní rámové trubce silné vrypy. Druhé odcizené kolo mělo stříbrno-černou barvu, značky Scott Scale 965,“ popsal policejní mluvčí Richard Hrdina.

Dva podezřelé při jízdě na kradených kolech zachytily kamery. „Pokud byste muže na kamerovém záznamu poznali nebo máte jakoukoliv informaci o pohybu ukradených jízdních kol, kontaktujte prosím linku 158 nebo se obraťte na kteroukoliv služebnu PČR,“ dodal mluvčí. Za krádež a porušování domovní svobody hrozí zlodějům až tříleté vězení.

Video
Video se připravuje ...

Muži ukradli na Zbraslavi kola za sto tisíc. Policie České republiky

Fotogalerie
5 fotografií