Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Outfit čerstvé čtyřicátnice: Oblečte se do práce podle Jany Plodkové

9. srpna 2021 | 06:00

Září na filmovém plátně, ale i na módním poli. Talentovaná herečka má vytříbený vkus, přitom ale jen hravě kombinuje základy svého šatníku podle svého citu. Na nedávnou premiéru českého celovečerního filmu režiséra F. A. Brabce vynesla lichotivý model v jemných barevných tónech, který podtrhl její éteričnost. Na jakých základech byl založen?

Herečka Jana Plodková se ve společnosti vyjímá především v něžné paletě barev, jako jsou pudrové, jemně růžové, béžové či bílé odstíny. Vyznívají v ležérním, ale i extravagantním stylu – dva protipóly, kterými herečka prezentuje sebe samu. A právě béžovou v kombinaci s bílou za doprovodu metalických odlesků doplňků zvolila pro premiéru filmu Gump – pes, který naučil lidi žít. Svěží monochromatický look – outfit založený na stejné barvě různých tónů – podtrhl její snový vzhled, a dokazuje tak, že světlé barvy dodávají mladistvý vzhled. Nemůžeme ani uvěřit, že minulý týden herečka oslavila kulaté jubileum, 40. narozeniny!

Tip na video: Jak kombinovat sako, aby slušelo štíhlým ženám i boubelkám? Na to se podívejte v pořadu Souboj velikostí S vs. XL!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: BPŽ/Petr Němeček

Béžová je navíc symbolem luxusu, a to bez ohledu na to, zda jsou vámi vybrané oděvy od návrhářů, drahých značek či z běžně dostupných obchodů. Možná proto i vzhledem k nadčasovému, praktickému, ale šik šatníku vhodnému napříč generacemi titulujeme půvabnou blondýnku jako ikonu stylu. Herečka se však za ni nepovažuje. Magazínu vlasta.cz se totiž svěřila, že má k módě vlastní vztah, obléká se úplně normálně tak, aby se v daném módním výběru cítila pohodlně. A jak ještě zhodnotila svůj vztah k módě? „Čistě svobodný a hravý, baví mě samu sebe skrz oblečení vyjadřovat. Mám nějaký šatník typu bílá trička, černé kalhoty, džíny a také mě baví zajímavé střihy. Možná i proto, že mamka byla švadlena,“ popsala.

Inspirace na elegantní outfit do kanceláře, společenské akce nebo rande podle Jany Plodkové: sako Mango – 1 999 Kč; kalhoty Zalando – po slevě 1 680 Kč; tílko H&M - 599 Kč; kabelka Kazar – 2 290 Kč; sandálky na podpatku Kazar - 2 290 Kč; rtěnka biooo.cz (Lavera) - 189 Kč

A právě základní bílý top vyčníval zpod béžového saka, skvěle si rozuměl se zbytkem looku – kalhotami s puky a s vysokým pasem, se zlatými sandálky na podpatku i malým psaníčkem na řemínku odpovídající blyštivé barvy. Něžnosti pak kontrastovaly se smyslnými červenými rty. Model, který je vhodný do kanceláře, ale i na rande či společenské akce!

Jak jinak dokáže Jana Plodková docílit oné svěží barevné kombinace? V podobě bílého trika, saténové sukně v odstínu slonové kosti, hnědé kabelky a plochých sandálů. Outfit, který nedávno zvolila na tiskovou konferenci.

Elegantní outfit ve stylu Jany Plodkové vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

A jakými dalšími modely se lze od herečky inspirovat? Na to se podívejte do naší fotogalerie!

Autor: Žaneta Podlahová