Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Útočnice (31) v Kutné Hoře pobodala ženu (43)?! Pokus o vraždu, má jasno policie

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
3. srpna 2021
14:53

Středočeští kriminalisté vyšetřují pokus o vraždu, ke kterému mělo dojít v Kutné Hoře. Podle jejich vyjádření vzala jedna žena (31) na druhou (43) nůž a pobodala ji. Obě skončily v nemocnici. 

K činu došlo v jedné z kutnohorských firem v pondělí odpoledne. Původně k oznámení vyrazila jen záchranná služba, ta ale následně vzhledem k charakteru výjezdu přivolala i policisty. 

Třiačtyřicetiletou ženu záchranáři ošetřili a s několika bodnořeznými ranami jí převezli do nemocnice. „Ženu se středně těžkým poraněním v oblasti hrudníku a horních končetin jsme přepravili do nemocnice v Kolíně," řekla Blesku mluvčí záchranářů Petra Homolová. Podle policistů byla zraněná žena následně po ošetření propuštěna do domácího léčení. 

Ženu (31), která útočila, policisté zadrželi a nyní je v nemocnici. „Případ si s ohledem na věcnou příslušnost převzali krajští kriminalisté, kteří již v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu podle § 140 odst. 1 trestního zákoníku, a nyní provádí potřebná šetření ke zjištění veškerých okolností násilného činu," popsala mluvčí policistů Vlasta Suchánská. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání