Už ve středu 4. srpna vstoupí Meghan Markleová do další dekády svého života. Čtyřicítku na krku však plánuje oslavit komorněji, než se předpokládalo. „Meghan chce maličké shromáždění. Pozvala kolem 65 lidí, jsou to její nejbližší přátelé a rodina,“ svěřil se listu Mirror zdroj z kruhu manželů.

Hlavní otázkou je, kdo se podívá do jejich luxusního sídla v Montecitu. Zdroj předpokládá, že na seznamu pozvaných nechybí drtivá většina účastníků Meghanina těhotenského večírku, který proběhl v roce 2019 v New Yorku.

Velkolepé oslavy tehdy ještě nenarozeného Archieho (2) za 10 milionů korun se zúčastnila například tenistka Serena Williamsová (39) nebo manželka George Clooneyho (60) Amal (43). Co se týče rodiny, Meghan má na výběr pouze jednoho člena, a to svou matku Doriu. Se zbývajícími příslušníky už několik let nekomunikuje.

Na uspořádání soukromé narozeninové oslavy Markleová najala hollywoodského plánovače Colina Cowieho, prozradil zdroj. Ten má na svědomí opulentní večírky takových hvězd, jako jsou Kim Kardashianová (40), Jennifer Anistonová (52) nebo moderátorka a dobrá přítelkyně vévodů ze Sussexu Oprah Winfreyová (67).

Vybrán je prý také narozeninový dort. Harry objednal dort z místní pekárny Posies & Sugar. Hostina se bude skládat z lokálních potravin a vína ze sousedních vinic,“ upřesnil zdroj.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
85 fotografií