Počátkem tohoto týdne se Británií prohnal bleskový skandál. Královská rodina na svých oficiálních webových stránkách opomněla zařadit dceru Meghan Markleové (39) a prince Harryho (36) Lilibet na seznam následníků britského trůnu. Osmé místo, které jí podle protokolu náleží, nadále okupoval princ Andrew (61).

Palác sedm týdnů neaktualizovaný pořadník upravil až po mediálním tlaku, který se na něj sesypal. Bohužel to nebylo jediné pochybení.

Jak upozornil list Daily Mail, v životopise vévodkyně ze Sussexu se na existenci malé Lilibet také zapomnělo. „Vévodkyně ze Sussexu, narozená jako Rachel Meghan Markleová, se v květnu 2018 v kapli sv. Jiřího na Windsoru provdala za prince Harryho. Vévoda a vévodkyně mají jedno dítě, Archieho Mountbattena-Windsora,“ stálo v neupraveném textu. Po další vlně kritiky Buckinghamský palác díru v životopise bývalé herečky zaplnil, od čtvrtečního odpoledne je matkou dvou potomků.

Dvojici, která zkraje loňského roku uprchla za svobodou do Kalifornie, se dcera Lilibet Diana narodila 4. června 2021 v nemocnici v Santa Barbaře. Meghan s Harrym pojmenovali holčičku po královně Alžbětě II. (95), respektive použili její rodinnou přezdívku, a zesnulé matce princů Harryho a Williama (39) Lady Dianě (†36).

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
94 fotografií