Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V Habartově z okna postřelil staršího muže: Po měsících v nemocnici zemřel, jde tak o vraždu

Autor: ČTK, VaB - 
16. července 2021
09:55

V květnu v Habartově na Sokolovsku postřelil útočník staršího muže z okna svého domu. Muž byl vážně zraněn a několik měsíců ležel v nemocnici. Tam bohužel zemřel. Střelec je tak obviněn z vraždy. 

Muž, kterého letos v květnu v Habartově na Sokolovsku postřelil útočník, podlehl vážným zraněním. „Kriminalisté z odboru obecné kriminality překvalifikovali případ z pokusu o vraždu na zvlášť závažný zločin vraždy," informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Třiatřicetiletý muž v pátek 28. května postřelil 57letého muže z okna svého bytu. Způsobil mu vážná zranění, s nimž musel být letecky transportován do Fakultní nemocnice v Plzni. Podezřelý při střelbě použil nelegálně drženou zbraň.

Policisté z prvosledové hlídky muže za použití hrozby namířené střelné zbraně krátce po činu zadrželi. Soud ho navrhl poslat do vazby. V případě prokázání viny hrozí útočníkovi trest odnětí svobody až na osmnáct let.

Video  Muž postřelil v Habartově z okna staršího muže.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

 

Amy6 ( 16. července 2021 11:00 )

Starší muž 57 let? To jako fakt? Nespletli jste si čísla a neměl 75? Nebo jde zase o emoce, že chudák bezmocný senior přišel o život?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání