Rozloučit s kamarádem se přišel i Lukáš Dostál, finalista Muže roku 2013, modelka Dominika Mesarošová či pořadatel soutěže David Novotný. „Byl to super kluk, od počátku jsem mu fandil. Doporučoval jsem mu, ať to zkusí. Byl jsem přesvědčen, že to vyhraje, a měl jsem pravdu," řekl ještě před obřadem pro Blesk.cz Novotný.

Video
Video se připravuje ...

David Novotný, ředitel soutěže Muž roku, o Toníkovi Beránkovi Zdeněk Matyáš

Poslední část života prožil Beránek po boku své přítelkyně Josefiny Hero. „Byl jsi nejlepším synem, jakého jsem si mohla přát. Josefíno, vím, že bys pro mého syna udělala vše," řekla na závěr Beránkova maminka Irena.

Loučení proběhlo bez přímé osobní kondolence pozůstalým. V úplném závěru zazněla skladba od Ennio Moricconeho z filmu Tenkrát na Západě, kterou nazpívala Věra Špinarová - Jednoho dne se vrátíš.

Beránek na začátku června tragicky zemřel v čínské Šanghaji. „Jednalo se o nehodu. Antonín jel spolu s kolegou na skútru a naboural je nepozorný řidič. Podle všeho se dokonce mělo jednat o taxikáře,“ uvedla už v červnu Beránkova manažerka pro Asii Anastasia Gordaya.

Lékaři o modelův život bojovali několik dní, bohužel marně. Několik týdnů poté trvalo dopravit Beránkovy ostatky zpět do Česka.

Fotogalerie
45 fotografií