Nehoda se stala v půl deváté ráno. Střetl se kamion, autobus a dvě osobní auta. „Jednu osobu, která jela v osobním autě, jsme museli vyprostit,“ uvedli na svém webu jihomoravští hasiči.

„Ošetřili jsme dva pacienty z osobního auta. Senior utrpěl středně těžká poranění, se kterými jsme ho po ošetření převezli na traumacentrum FN Brno. Dítě utrpělo lehčí zranění a k další péči jsme jej převezli na chirurgii do Dětské nemocnice v Brně,“ uvedla mluvčí jihomoravské záchranné služby Michaela Bothová.

Policisté dopravu odkláněli ve směru od Mikulova přes Pasohlávky, od Brna přes Brod nad Dyjí. „Provoz na silnici I/52 byl obnoven kolem desáté hodiny. Příčina nehody je v šetření,“ sdělil mluvčí policie Petr Vala.

VIDEO: U Pasohlávek se policisté na dopravu častokrát zaměřují. V době pandemie covid-19 tam navíc kontrolovali, zda lidé nepřejíždějí bez povolení mezi jednotlivými okresy.

Video
Video se připravuje ...

Leoš Tržil, ředitel Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje k opatřením policie na hranicích okresů Hynek Zdeněk, blesk.cz


Fotogalerie
7 fotografií