Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neurvalý mladík (16) chtěl znásilnit stařenku (91)! Došlápla si na něj policie

Autor: rix - 
9. července 2021
17:12

Netypický případ vyšetřují policisté v australském Adelaide. Chlapec se tam měl pokusit znásilnit postarší ženu, které se oknem vloupal do domu. Lekl se ale nakonec a hnusný čin nedokonal. 

Teprve šestnáctiletý chlapec se měl kvůli sexuálnímu chtíči vloupat oknem do jednopodlažního domu v australském Adelaide. Když zpozoroval, že v posteli tvrdě spí jednadevadesátiletá důchodkyně, měl se pokusit ji znásilnit, uvedl deník Metro

Ohavný čin se mu ale provést nepodařilo. Mladý násilník se lekl, když se žena probudila a začala křičet. Ihned prchal z domu ven týmž rozbitým oknem a přitom za sebou zanechal pěknou spoušť včetně krve. 

Chlapec byl krátce na to v sobotu zadržen policií. Byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu útoku s úmyslem znásilnění. Soud vyslechl pachatelovu oběť, která musí žít se svými příbuznými, jelikož se po činu sama doma bojí. 

Přátelé a příbuzní teenagera odešli ze soudu se zakrytými tvářemi a odmítli mluvit s médii. Vzhledem k nízkému věku nemůže být mladík jmenován. Pokus o znásilnění není jeho prvním deliktem, přestupky má již z minulosti. Zatím je držen ve vazbě a zanedlouho se bude muset dostavit opět k soudnímu slyšení. 

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

 

 

xcarodejka ( 10. července 2021 12:27 )

U 91 leté paní asi stačilo uvést její věk, jelikož není důležité jestli pobírala důchod , nebo ho nepobírala V 91 letech jde o starou paní a nikoliv starší nebo postarší paní. Až autor zestárne, začne určitě více uvažovat co se věku týče.

Citronel ( 9. července 2021 19:37 )

Když jsem byl mladík a už jsem se začal zajímat o sex, tak jsem vojel vše co mi podrželo, taky se mi tenkrát líbili starší ženy, na tom nevidim nic zvláštního.

padrino ( 9. července 2021 17:41 )

Pleskáči,vy dneska perlíte,asi špatná konstelace hvězd.

Chtěl znásilnit stařenku (91)

Chlapec se tam měl pokusit znásilnit postarší ženu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání