I když jsou cesty vévody ze Sussexu občas nevyzpytatelné, vzhledem k nastoleným pravidlům v souvislosti s koronavirovou pandemií královští experti odhadují, že v první polovině tohoto týdne, pokud tak už neučinil, odletí do Londýna na nadcházející výročí 60. narozenin jeho zesnulé matky.

Podle listu The Sun stráví Harry povinnou desetidenní karanténu ve Frogmore Cottage, kde před odchodem do Kalifornie žil s manželkou Meghan Markleovou (39) a synem Archiem (2). Venkovské sídlo nyní okupuje princezna Eugenie (31) s manželem Jackem Brooksbankem (35) a synem Augustem.

„Dům je rozdělen na dvě části, to znamená, že v jedné polovině se Harry bude moci izolovat, aniž by přišel do kontaktu se sestřenicí a její rodinou,“ vysvětlil zdroj s tím, že stejné aranžmá proběhlo před pohřbem prince Philipa (†99).

Smutné výročí nedožitých jubilejních narozenin Lady Di stráví znesváření sourozenci na kordy. Oba údajně trvali na sepsání vlastních řečí, čímž potvrdili, že během soukromého setkání po Philipově pohřbu nevyřešili zhola nic.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
65 fotografií