„Dnes jsme se rozloučili s tátou...🖤💛,“ přiznala na instagramu okatá brunetka a sdílela fotku svého otce Jiřího Vítů a také parte. „S bolestí v srdci oznamujeme všem příbuzným, přátelům a známým, že nás navždy opustil náš milovaný partner, syn, tatínek, bratr a dědeček, pan Jiří Vítů. Zemřel v pátek 4.6. ve věku 61 let,“ stojí ve smutečním oznámení.

„Poslední rozloučení s naším drahým zesnulým bude v úterý 15.6. 2021 v 10:40 v malé obřadní síni krematoria v Praze-Strašnicích,“ informuje parte jménem rodiny. Za ní jsou jmenováni partnerka Vladimíra, Marta, Honza, Sylva, Tereza jako děti s partnery, vnoučata Matěj, Anežka, Mikoláš a Adrian, rodiče Anna a Václav a sestra Dana. „Za projevenou soustrast upřímně děkujeme.“

Co přesně bylo příčinou smrti, Tereza Vítů neuvedla, ale na svém instagramu naznačila, že se zřejmě jednalo o nějakou vleklejší nemoc. „Žádný z roků, kdy tu byl s námi, pro něj nebyl samozřejmost. Neskonale se radoval z nás dětí, vnoučat, moc tě miloval, Vladimíro Smolíková. A i když nejde říct, že jeho odchod byl nečekaný, loučení je těžké, ať nastane kdykoli,“ smutnila na sociální síti představitelka Aleny z Ulice.

Ta už má sama rodinu, má syna Mikuláše (2,5) a právě čeká druhého potomka, a jak nyní prozradila, holčičku... „Vím, že jsi miloval našeho Mikyho, vím, že bys miloval i malou. Budeš moc chybět, tatínku,“ dodala smutně Vítů, které pak rázem začaly chodit řady kondolencí od kolegů a známých. Ozvala se jí například herečka Monika Zobuková (44) a rovněž kamarádka Bára Jánová (31), známá coby Sylva ze Slunečné. „Terezko....drž se! Srdce asi nedovede nic zlomit víc. Kdybys cokoli potřebovala, piš!“ nabídla jí.

VIDEO: Tereza Vítů si zahrála v Ulici a pořádně tam zamíchala kartami

Video
Video se připravuje ...

Seznamte se! Nová tvář seriálu Ulice pořádně zamíchá kartami Adam Balažovič

Fotogalerie
33 fotografií