„Jsem nadšený! Přiznám se, že jsem neočekával, že bychom s Andreou mohli tančit spolu - kvůli výšce,“ cituje Super.cz překvapeného tanečníka Necpála, který se do StarDance letos vrací již popáté - tančil již po boku Jany DoleželovéLeony Machálkové (54), Miluše Bittnerové (43) a Veroniky Arichtevy (35).

Také bývalá profesionální sportovkyně se netajila tím, že Michala coby partnera vůbec nezvažovala. „Na seznamovací tiskové konferenci jsem si říkala, že jsem nejvyšší žena, takže jsem automaticky koukala na dva nejvyšší tanečníky. Michal mě upřímně nenapadl,“ uvedla. 

Nakonec si ale na prvním setkání ve dvou zatančili na zkoušku mambo a prý jim to moc šlo. Takže už se oba moc těší. A i diváci budou mít o zážitek postaráno, přece jen Necpál roztočil i krásnou Arichtevu tak, že ukázala na parketu víc než chtěla a odhalila zadeček. Bude se to opakovat?

Kdo další se objeví na parketu?

Herec a zpěvák Honza Cina (33) zatančí po boku krásky Adriany Maškové (23), která v minulé řadě protáčela na parketě Miroslava Hanuše (58).  Franta z Mostu! alias Zdeněk Godla (46) zase vyfasoval zrzavou tanečnici Terezu Pruckovou, za svobodna Bufkovou. 

Farářka Martina Viktorie Kopecká (34) zase utvoří pár s Markem Dědíkem (38) a Simona Babčáková (48) zase s Martinem Prágrem (26). Další páry ještě odhaleny nebyly. 

VIDEO: Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit!

Video
Video se připravuje ...

Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit! Klarisa Císařová

Fotogalerie
66 fotografií