Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ženu v Doubravě měl pokousat pes: Na místě zemřela! V obci zasahuje policie

Aktualizováno -
14. června 2021
14:44
Autor: VaB - 
14. června 2021
14:09

K ohromné tragédii došlo v obci Doubrava nedaleko Mnichova Hradiště. Starší ženu tady měl podle prvotních informací pokousat pes. Svým zraněním ale podlehla. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby. 

K incidentu mělo dojít po dvanácté hodině odpoledne. Na místo okamžitě vyrazila policie a záchranná služba. „V obci Doubrava na Mladoboleslavsku došlo k nálezu mrtvé ženy (†69) na zahradě. Příčiny úmrtí jsou v šetření, na místo vyrazil výjezd skupinky kriminální policie a vyšetřování. Příčinu smrti osvětlí nařízená soudní pitva,“ řekla Blesku mluvčí policie Markéta Johnová.

Podle informací aktu.cz měl na ženu zaútočil pes a pokousat jí v obličeji. Policie to ale odmítla potvrdit s tím, že příčiny úmrtí vyšetřuje. Aktu.cz dále uvedlo, že bylo na místě nalezeno šestiměsíční štěně labradora. Mělo být u těla zemřelé ženy. Na místo po více jak dvou hodinách dorazila pohřební služba. 

Záchranná služba na místo vyslala i vrtulník letecké záchranné služby, vracel se ale na základnu prázdný. „Osoba zemřela před našim příjezdem,“ uvedla bez bližších informací mluvčí záchranné služby Petra Homolová.

Amy6 ( 15. června 2021 17:17 )

Leda tak kříženec s rotvajlerem...

Amy6 ( 15. června 2021 17:15 )

Tak tomu nevěřím ani za nic, že by ji smrtelně zranilo štěně labradora.

papouskova ( 14. června 2021 17:33 )

Bože vy tady v Blesku děláte senzaci ze všeho. Jiné zdroje uvádějí, že paní neměla žádná zranění a sedělo u ní 6měsíční štěně. Vy, aby jste udělali senzaci se fakt neštítíte ničeho. Hanba vám.

lami ( 14. června 2021 15:02 )

Než spustíte do světa blbost, tak si slavní redaktoři ověřte skutečnosti. NEVÍ SE NA CO PANÍ ZEMŘELA a na zahradě s ní bylo štěně větší rasy. Stačí TITULEK a blbost je na světě

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání