Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ve zdemolovaném autě u Staré Boleslavi našli mrtvého mladíka (†18): Sebevražda kvůli nešťastné lásce?

Aktualizováno -
15. června 2021
14:52
Autor: VaB, rc - 
14. června 2021
08:15

V noci z neděle na pondělí se u Brandýsa nad Labem v okrese Praha-východ stala tragická nehoda. Teprve osmnáctiletý mladík tam narazil s autem čelně do stromu a zahynul. Prvotní informace hovořily o tom, že se mělo jednat o shodu náhod. Ve vyšetřování však podle všeho nastal obrat. Mladík zřejmě spáchal sebevraždu, a to z nešťastné lásky! 

Nehoda se stala na silnici č. 610, která spojuje Brandýs nad Labem s obcí Skorkov. Teprve osmnáctiletý mladík v šedivém peugeotu jel po rovince a před zatáčkou pravděpodobně vyjel ze silnice. Následně auto narazilo čelně do stromu a cestou z něj ještě vypadl motor. 

„K nehodě došlo v noci, auto bylo nalezeno až po páté hodině ranní. Ve vozidle byl nalezen osmnáctiletý řidič,“ uvedla pro Blesk policejní mluvčí Markéta Johnová. Tělo mladíka se našlo až v ranních hodinách. Přivolaní záchranáři mu už nedokázali pomoci.

Tachometr se zastavil na 170 km//h!

Případ v současné chvíli řeší mladoboleslavští kriminalisté a ve vyšetřování nastal zvrat. Podle informací zpravodajského webu CNN Prima News totiž vyšetřovatelé ve voze našli dopis na rozloučenou!

Navíc se tachometr údajně zastavil na 170 kilometrech za hodinu. Na vozovce nebyly nalezeny stopy po brzdné dráze. Mělo se tak jednat o tragédii kvůli nešťastné lásce. V případu byla nařízena soudní pitva.  

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

Kopyto ( 15. června 2021 16:13 )

Toto bohužel vůbec nic nevyřeší, ale pokud je člověk v dané chvíli sám.... Třeba za hodinu by to už neudělal, spousta lidí ale zůstalo nešťastných

picoda ( 15. června 2021 11:15 )

Chudaci rodice

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání