Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Terezu (25) v Pákistánu očkovali proti covidu: První dávka čínského elixíru ji úplně skolila!

Autor: DH - 
12. června 2021
05:00

Už třetím rokem si česká občanka Tereza H. (25) odpykává v Pákistánu svůj více než osmiletý trest za pašování drog. Ve vězení Kot Lakhpat teď ovšem zažívá těžké časy, neboť se zemí i přeplněnými celami šíří nebezpečný koronavirus. Řešení se ovšem blíží. Tereza podle zpráv Blesku obdržela první dávku očkování. Neudělala jí ale vůbec dobře.

Jak uvádí zdroj Blesku z dalekého Pákistánu, Tereza ve vězení Kot Lakhpat obdržela první dávku vakcíny proti covidu-19 od čínské společnosti Sinopharm. Tu v květnu schválila Světová zdravotnická organizace, nicméně pouze pro nouzové užití. Jak na dávku zatím příliš neprobádané vakcíny Tereza zareaguje, zatím není jasné.

Podle našich informací obdrželo první dávku očkování proti nemoci covid-19 hned několik vězeňkyň. „Tereza byla po vakcíně hodně unavená, hned si šla lehnout. Očkovala ji vězeňská lékařka. Druhou dávku obdrží už za 21 dní,“ uvedl zdroj Blesku. Podle dosavadních zpráv o vakcíně firmy Sinopharm má očkování od čínské společnosti až 79% úspěšnost.

Očkování může být nyní pro Terezu velkou psychickou vzpruhou, protože se až do Česka dostaly informace o tom, že má ze zákeřné nemoci velké obavy. Hygienické podmínky v pákistánských vězeních nejsou nijak zvlášť příznivé a otázkou je, jakou lékařskou péči by usvědčená pašeračka drog v Pákistánu obdržela.

Zájem o Terezinu kauzu začal po třech letech věznění znovu stoupat a v posledních dnech se její příběh hodně probírá. Na přetřes se totiž dostal její vztah s druhou údajnou pašeračkou Simonou, která byla Tereze nejlepší kamarádkou. Právě ji pašeračka označila za tu, která ji do vězení v Pákistánu dostala. Napsala to v dopise, který adresovala přímo Blesku. Terezu rozčílilo především to, že se na jejím příběhu podle ní snažila Simona zviditelnit. Do Simony se posléze tvrdě obula také tzv. Terezina dvojnice. Také ona jí vyčetla neupřímnost a faleš.

Hlůšková si více než osmiletý trest odpykává za to, že na začátku roku 2018 pašovala drogy. Celníci u ní v kufru našli 9 kilogramů heroinu. Tereza se ovšem s trestem nesmířila, nyní čeká na odvolací soud. Ten by měl podle informací pákistánského zdroje proběhnout už 17. června.

hades ( 12. června 2021 14:03 )

Ty máš v palici vymedováno.

Ievice-je-smegma ( 12. června 2021 12:42 )

Pokud se vrátí do česka, tak může posílit ANO.

alzbeta59 ( 12. června 2021 12:12 )

NECHAPU

Ona neni nemocna, necha se naockovat ..

CITUJI: "Podle dosavadních zpráv o vakcíně firmy Sinopharm má očkování od čínské společnosti až 79% úspěšnost."


Uspesnost proti cemu? Proti zivotu, proti nemoci co nemate a asi ani mit nebudete??? RYMA>>

sugarbitter ( 12. června 2021 11:23 )

Čínská vakcína měla být schválena. Musela by se očkovat půl na půl, aby se mohlo soudit, zda je mnohem více nežádoucích projevů než u jiných vakcín. Dobrovolníci nebo lidi v nouzi, jako jsou vězni by do toho jít Lidi v nouzi, kteří se chtějí očkovat stůj co stůj by na to asi přistoupili.
Zatím se očkování propaguje jako velké plus, ale je možné že na další varianty nebude účinná, nebo jen slabě zmírní průběh, a tak se budou vakcíny vylepšovat a budeme zase jako na začátku.

Zombie_1 ( 12. června 2021 11:08 )

Jen jsem napsala že píše blesk hovadiny a už mě vymazali. Jste trapni.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání