Vévodkyně z Cambridgev rámci třídenního summitu G7 konaného na Britských ostrovech navštívila školu v Cornwallu a setkala se s Jill Bidenovou, manželkou prezidenta Spojených států Joea Bidena (78).

Během rozhovorů s první dámou a reportéry přiznala, že ještě neměla to štěstí na vlastní oči spatřit novopečenou dceru prince Harryho (36) a Meghan Markleové (39), píše list Daily Mail. „Přeju jí jen to nejlepší a nemůžu se dočkat, až ji uvidím, neboť jsme ji ještě neviděli. Snad to bude co nejdřív,“ odpověděla zvědavým novinářům stanice NBC.

Na doplňující dotaz, zda se svým švagrem a jeho manželkou během týdne mluvila například přes službu Facetime, Middletonová uvedla, že nikoliv. Je všeobecně známo, že vztah mezi vévodkyněmi je dlouhodobě na bodu mrazu. Markleová v nedávném interview s Oprah prozradila, že ji Kate před její svatbou rozplakala.

Cambridgeové i tak krátce po oznámení příchodu nejnovějšího Sussexe dvojnásobným rodičům veřejně poblahopřáli. Meghan Markleová přivedla dceru na svět 4. června, světu to odhalili o dva dny později. Holčičku pojmenovali Lilibet Diana po osobní přezdívce její prababičcky královny Alžběty II. (95) a zesnulé babičce, princezně Dianě (†36).

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
89 fotografií