Luxusní podlažní vila má tři ložnice, několik koupelen, velký bazén, vnitřní i venkovní kuchyni a obrovskou zahradu, to vše jen pár metrů od moře, na jednom z nejkrásnějších míst prosluněné oblasti. „Přímo před brankou máme plácek s výhledem, kam se chodí fotit místní i turisté. Hezčí výhled jsme si nemohli přát,“ raduje se Tereza. 

Na videu, které zveřejnila na své sociální síti, je vidět, jak luxusně je dům, jehož samotná pořizovací cena byla několik desítek milionů korun, zařízený. Tereza má totiž vytříbený vkus. Světlý interiér doplnila barevnými polštáři či povlečením, ve dne je dům prozářen sluncem a za tmy osvětlen bodovými reflektory. „Je to hotové tak na devadesát procent,“ dodává zpěvačka, která jako první návštěvu přivítala svoji a manželovu rodinu.

Svoji druhou domácnost si KerndlováRené Mayerem (50) pořídili na přelomu roku, ve Španělsku však trávili už podstatnou část loňského roku poté, co pandemie koronaviru znemožnila cestování a (nejen) umělcům práci. „Do budoucna tu hodláme trávit maximum času,“ doufá nejkrásnější česká zpěvačka.

VIDEO: Luxusní letovisko Kerndlové ve Španělsku

Video
Video se připravuje ...

Luxusní letovisko Kerndlové ve Španělsku Instagram

Fotogalerie
49 fotografií