Zítřejším dílem měl zazvonit zvonec a Ordinaci měl být po skoro 16 letech konec. Herci plakali do kamer a říkali, jak se jim těžko s jejich rolemi loučí. Jenže včera to přišlo – televize Nova oznámila, že hrdinové z kamenické nemocnice budou žít dál.

Zájem trvá

„Zájem ze strany fanoušků o nové příběhy z Kamenice je stále obrovský, a tak máme radost, že jim můžeme vyhovět a s víceméně stejným štábem i hereckým obsazením natáčet další příběhy Ordinace,“ oznámila producentka seriálu Simona Matásková.

Jenže nové díly nepůjdou klasicky v televizi. Nova je chce vysílat na svém placeném kanále Voyo. „Streamovací platformy jsou budoucností. Zejména poslední rok a půl jednoznačně ukázal, že jsou naprosto rovnocennou alternativou k vysílání lineární televize. To, že si Nova jako svou vlajkovou loď v tomto směru zvolila právě Ordinaci, je z mého pohledu logické,“ podotkla Matásková. A tak si budou muset fanoušci Ordinace místo kapesníků připravit peněženky...

Věděli to?

Mnoho herců z Ordinace mluvilo v minulých týdnech o tom, že jsou z konce seriálu smutní. „Poslední natáčecí den jsem měla v únoru. Bylo mi tak nějak divně na duši, jako bych přišla o dobrou kamarádku,“ svěřila např. představitelka Běly Valšíkové Zlata Adamovská (62). Říkala to schválně, nebo opravdu o rozhodnutí televize pokračovat v natáčení seriálu nevěděla?

VIDEO: Morávková, Čenský, Adamovská: Unikátní dokument z natáčení Ordinace, která ohlásila konec!

Video
Video se připravuje ...

Morávková, Čenský, Adamovská: Unikátní dokument z natáčení Ordinace, která ohlásila konec! Blesk TV

Fotogalerie
41 fotografií