Pokud ve vaší ložnici vládne chaos a je zaplněna věcmi, pak zpozorněte! Přesně to je základní chyba, která se odráží jak na kvalitně spánku, tak na pocitu, s jakým budete uléhat. Věděli jste, že váš spánek ovlivní i obaly knížek, použité barvy nebo zrcadlo? Jak si udělat z ložnice zenové místo bez zbytečností, vám poradí Královny pořádku.

Královny pořádku Lucie Kocman a Pavlína Štefanová z projektu O domovē dokážou vyřešit problém s úklidem jednou provždy. Jejich promyšlená řešení nevyžadují žádné stavební úpravy – využívají prostor, který je k dispozici.

 

Ve svém videu vám prozradí své vyzkoušené tipy, co do ložnice rozhodně nepatří, jak vybrat noční stolek nebo budík. Toto a další užitečná videa můžete zhlédnout v rámci seriálu Královny pořádku, který vysílá internetová televize Mall.tv od konce dubna každý čtvrtek. 

V naší galerii najdete tipy na nejrůznější dekorace, které z ložnice vykouzlí místo, které nebudete chtít ráno opustit.

Fotogalerie
18 fotografií

Více o této proměně nebo o tom, jak správně zharmonizovat obývací pokoj, se dočtete v červencovém vydání Blesk Bydlení, které vychází již ve středu 16. 6. 2021! Aktuální číslo koupíte v novinových stáncích nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku ZDE.