Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přišli z budoucnosti, aby nás varovali. Jejich bizarní předpovědi na TikToku trhají rekordy!

Autor: štt - 
7. června 2021
05:00

Skupina samozvaných „cestovatelů v čase“ na TikToku zveřejnila několik bizarních předpovědí pro blízkou budoucnost. Na svém účtu se podělili „o vše, co vědí o blízké budoucnosti“. Své diváky zpravili o nadcházejících nešťastných událostech, ale i o příchodu superhrdinů. A vědí toho mnohem víc...

Dobrodruzi o sobě tvrdí, že přicestovali z budoucnosti, aby naší společnosti sdělili, co jí čeká a nemine. Jejich zjevení uchvátilo již několik miliónů lidí z celého světa. Britský server The Daily Star sestavil některé z nejhorších předpovědí pro zbytek roku 2021. Mnohé vás jistě šokují.

Vlna větší než tsunami

Jeden z „cestovatelů“ tvrdí, že na Zem dorazil v prosinci 2020. V jednom z zveřejněných klipů lze sledovat nákladní loď vzdorujícím obrovským vlnám na otevřeném moři. „V létě roku 2021 některé pobřežní státy zasáhne obří vlna. Buďte připraveni,“ píše se ve videu. Další detailní informace však „věrozvěsti“ neodtajnili.

Příspěvek má však přes 70 000 zhlédnutí a v komentářích si lidé domýšlejí, které části světa vlna spláchne. Jeden z diskutujících napsal: „Tragédie zasáhne pobřeží Kalifornie, New Yorku a Floridu.“ Na jeho spekulaci jako na mnohé další „cestovatelé neodpověděli“.

Nebezpečná zvířata a kde je najít

Kromě přírodní katastrofy si budeme moci všichni užít „nejnebezpečnějšího tvora“ jak vystřiženého z hollywoodských sci-fi filmů. Uživatel TikToku s názvem „Opravdový cestovatel v čase“ odvážně prohlašuje, že podnikl několik cest do minulosti a budoucnosti s misí „informovat lidskou rasu o budoucích tragických událostech“.

Ve videu z března tohoto roku stanovil dokonce i konkrétní datum. Napsal: „6. října 2021 se naší planetě objeví tajemné stvoření. Tomuto stvoření se bude říkat Gazaur.“ Na internetu se o příšeře nedají dohledat žádné bližší informace. Někteří si ze zprávy utahují, ale druzí ji bezmezně věří. „Austrálii hrozí velké nebezpečí. Bojím se,“ napsal jeden z komentujících.

Superhrdinové povstanou

Další z tajemných cestovatelů dokonce tvrdí, že „osmi lidským bytostem se kompletně změní život“. Dle jeho předpovědí obdrží superschopnosti ze slunečního záření. Budou umět se teleportovat, létat a poroučet počasí.

Svým 1,3 milionům následovníků na TikToku řekl: „20. prosince 2021 získá osm lidí nevídané schopnosti. Ale vše má svou dobrou a špatnou stránku. Velké korporace se budou snažit tyto lidi zajmout a zpeněžit jejich nabyté vlastnosti.“

Mnoho diváků spojovalo nadlidské schopnosti se svými oblíbenými super hrdiny. Nedokázali se však mezi sebou shodnout, o jaké konkrétně se jedná a diskuse vypadala spíš jako nesmiřitelný souboj zastánců odlišných komiksových světů.

Zobrazit celou diskusi