Zpěvák Martin Chodúr byl na pódiích vždy za roztomilého, mírně zavalitého medvídka, s hlasem jako zvon. Téhle image je ale už konec, jelikož sympaťák původně z Ostravy, co v neděli 23. května 2021 v sídle Českého rozhlasu v Praze převzal ocenění Zlatá Česká Dvanáctka za svoji autorskou píseň Amor, se nyní pustil do hubnutí. K dnešnímu dni hlásí slušný úbytek váhy… i když na Xindlových dvacet kilogramů ještě nemá. A je to dobře, jelikož v takovém případě by se snad rozplynul před očima.

Na sociální síti totiž sdílel momentku z převlékací kabinky s popiskem „po obchodech nechodím často, ale zhubl jsem více než deset kg, takže obnovuji šatník“ – a bylo vidět, že je jako proutek.

Hashtagy „zdravé hubnutí“ a „zdravý životní styl“ daly tušit, že za jeho proměnou stojí spíše úprava jídelníčku nežli měsíce strávené v posilovně, podobně, jako když se snažil dostat do kondice v zimě 2017, či nějaké drastické diety, na které podle svých vlastních slov nevěří. „Fungují jen dočasně... Důležité je jednoduše být informovaný o tom, co člověk jí,“ vysvětloval zpěvák.

VIDEO: SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Tento názor ostatně potvrzovaly i některé komentáře, co se pod snímkem kupily: „Nechápu, jak to děláš - občas mám pocit, že nic nejíš... Ale postavičku máš fakt skvělou," vysekla mu poklonu například jedna dáma, která se podle všeho s Chodúrem zná i trochu více, nežli jen skrze sociální sítě.

Proměna je to skutečně úžasná a je vidět nejenom na Martinově těle, ale i na jeho obličeji – ty tam jsou jeho kulaté tvářičky! Jistě z něj má radost jeho půvabná a o 16 let starší životní partnerka Ivona Selníková (47), s níž má talentovaný umělec synka Martínka (5).

Fotogalerie
48 fotografií