Moderátorka Ellen DeGeneresová, která od roku 2018 žije ve svazku manželském s herečkou Portiou de Rossiovou (48), před časem šokovala své příznivce prohlášením, že její slavnou talkshow čeká poslední řada. Všem to – i přes uvadající sledovanost – přišlo nečekané. Stejně tak udivuje i její pohyb na trhu s nemovitostmi. Počátkem března dala do prodeje vilu v Beverly Hills, kterou v roce 2019 koupila od zpěváka Adama Levina (42), známého z hudební skupiny Maroon 5. Za neskutečný luxus požadovala 53,5 milionů dolarů (1 miliardu a 117 milionů korun). Prodala ji v dubnu, když 6,5 milionů dolarů (135 milionů korun) slevila.

V květnu odkoupila zpět velkolepou haciendu v kalifornském Montecitu za 14,3 milionu dolarů (téměř 300 milionů korun), což je dvakrát více, než za kolik ji s partnerkou již jednou koupila v roce 2017. Po úpravách dům dámy prodaly v roce 2018 za 11 milionů dolarů (230 milionů korun). Už tehdy podivné machinace s nemovitostmi zarážely.

DeGeneresová však v nakupování nepřestává – nyní se rozhodla zainvestovat do „skromnější“ akvizice… tedy, na moderátorčiny standardy. Divácky oblíbená Ellen zakoupila další vilu, dům ve stylu bungalovu poblíž pláže Butterly Beach v Montecitu, kde bydlí řada celebrit a mimo jiné také princ Harry (36) se svou manželkou, bývalou herečkou Meghan Markleovou (39). Za útulnou usedlost DeGeneresová dala „pouze“ 2,9 milionu dolarů (60,5 milionů korun).

VIDEO: Pitt, Streep a spol: Jak vzniklo slavné oscarové selfie?

Video
Video se připravuje ...

Pitt, Streep a spol: Jak vzniklo slavné oscarové selfie? Reuters

Tento dům o rozloze 1700 čtverečních stop, na pozemku o rozloze půl akru, má 2 ložnice a 2 koupelny. Otevřený koncept interiéru je soustředěný kolem moderní a elegantní kuchyně. Hlavní ložnice má velké posuvné dveře, které se otevírají na terasu s nádherným výhledem.

Hlavní koupelna má velkou vanu s tryskami. Překvapivě zde není žádný bazén, i když v popisu nemovitosti se uvádí, že je tu spousta prostoru pro jeho vybudování. Ellen a její manželka Portia de Rossiová se sem údajně stěhovat nehodlají, naopak se spekuluje, že si domek poblíž pláže pouze zakoupily jako investici vhodnou k pronájmu.

Fotogalerie
30 fotografií