Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Dívenku (†14) na hřbitově hromadně znásilnilo pět mladíků: Školačka pak spáchala sebevraždu!

Dívka (†14) spáchala sebevraždu poté, co byla znásilněna (ilustrační foto).
Dívka (†14) spáchala sebevraždu poté, co byla znásilněna (ilustrační foto).  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: rix - 
4. června 2021
08:49

Čtrnáctiletá dívenka neunesla deprese poté, co ji skupina pěti belgických výrostků znásilnila na hřbitově Westerbegraafplaats v Gentu. Školačka pak spáchala sebevraždu. Násilníci si měli ohavný čin dokonce natáčet na video. Policie už údajné aktéry zadržela. 

Dospívající dívka měla mít sraz se svým kamarádem na místním hřbitově v Gentu. Tam ale společně s ním už čekali další čtyři mladíci a nebohou dívku měli znásilnit, uvedl Daily Mail.

Údajní pachatelé si při znásilňování oběti pořizovali fotografie a videa, která pak zveřejňovali na sociálních sítích. Dívka čtyři dny po tomto hrůzném činu spáchala sebevraždu. Její rodině pak jeden z dívčiných přátel o znásilnění řekl. 

Tři útočníci jsou nezletilí

Šokující je i věk násilníků. Dvěma dospělým chlapcům bylo osmnáct a devatenáct let, přičemž zbývající tři ještě ani nedosáhli plnoletosti. Bylo jim pouhých čtrnáct a patnáct let. 

Pět údajných útočníku bylo zadrženo policií a jsou stíháni za znásilnění, útok a šíření fotografií, které hanobí danou osobu. Dva dospělí chlapci budou zanedlouho předvedeni před soud. 

Starosta města Denis Dierick uvedl, že oběť velmi dobře znal a označil její smrt za tragédii. Otec znásilněné dívky popsal bezvýchodnou situace své dcery. „Potřebovala pomoc, ale ta bohužel nepřicházela. Měla za sebou těžké období a ty fotky byly poslední kapkou, tak mladá dívka nemůže podobnou situaci zvládnout. Rozpadl se jí celý svět. Doufám alespoň ve spravedlnost,“ uvedl.

Ministr spravedlnosti: Viníci budou potrestáni

Ministr spravedlnosti Vincent van Quikernborn slíbil, že odpovědné osoby budou potrestány, a vyzval oběti sexuálního násilí, aby útoky na svou osobu ohlásily a vyhledaly pomoc. „Neexistují slova, která by tak ohavný čin popsala, jsem s její rodinou a kamarády,“ dodal. 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

pitomik007 ( 4. června 2021 19:25 )

Ten nevymyslel nikdy nic, kromě těch svých opileckých slátanin

pitomik007 ( 4. června 2021 19:23 )

a Feri

pitomik007 ( 4. června 2021 19:23 )

Asi byli od Feriho.

lucie13 ( 4. června 2021 16:20 )

Tohle nemá co společného s Havlem, ten Islám a chování muslimů vůči ženám nevymyslel

lucie13 ( 4. června 2021 16:19 )

ano, byl to zas nějaký Yusuf, Arif, Omid, Simir a Yahja

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání