Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Pokus o vraždu v Habartově: Muž postřelil z okna kolemjdoucího nelegální zbraní

Autor: ČTK, VaB - 
31. května 2021
11:15

Kriminalisté v Habartově na Sokolovsku vyšetřují pokus o vraždu. Třicetiletý muž měl z okna postřelit 57letého muže, použil k tomu nelegálně drženou zbraň. Staršího muže do nemocnice transportoval vrtulník, střelce zadržela policie. Použila k tomu hrozbu namířené střelné zbraně. 

Policisté vyšetřují případ pokusu o vraždu, který se odehrál v pátek v Habartově na Sokolovsku. „Třiatřicetiletý muž z okna svého bytu postřelil 57letého muže. Způsobil mu vážná zranění, s nimž musel být letecky transportován do Fakultní nemocnice v Plzni,“ informovala krajská policejní mluvčí Eva Valtová.

Podezřelý při střelbě použil nelegálně drženou zbraň. Policisté ho krátce po činu zadrželi. Podle videa je vidět, že muž byl v domě a policie ho vyzvala, aby vyšel ven. Kvůli hrozbě, že by mohl svou zbraň znovu použít, zasahovali policisté v balistické ochraně a použili hrozbu namířené střelně zbraně.

„Kriminalisté zahájili trestní stíhání a třiatřicetiletého muže obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu. Policejní komisař státnímu zástupci navrhl vzetí obviněného muže do vazby. Na rozhodnutí soudu si obviněný muž počká v policejní cele,“ uvedla Valtová. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na osmnáct let.

Video  Muž postřelil v Habartově z okna staršího muže, vážně ho zranil.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Myscha Mishelli ( 3. června 2021 01:29 )

Uživatel_5523996 ( 2. června 2021 06:48 )

Myslím že mluvit hned o někom jako o zrůdě je dost předpojaté, navíc když do toho pořádně nikdo nevidí a bere jen info které se tady opakuje a je v podstatě bez podrobností, navíc to byl nejdříve hlídač domu od bezp. agentury, poté soused vynášející odpadky a nakonec jen kolemjdoucí. Samozřejmě nic neopravňuje člověka na člověka vystřelit či střílet,je to věc která se nikomu neodpáře ale myslím že zrůdami se dá označit hromada jiných zrůd na které je ten název jako ušitý a dost jich ve vězení taky je, bohužel je živíme a ještě živit budeme.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání