Na twitterovém profilu královské nadšenkyně jménem Julieth se v průběhu týdne objevil málo známý snímek Meghan Markleové jako malé holčičky. Na fotografii má budoucí herečka a trn v oku královské rodiny ještě kudrnaté vlásky a na sobě červenobílé oblečení. Směrem k objektivu ji drží Samantha Markleová, v ten moment upřímně šťastná z existence své o 17 let mladší nevlastní sestry.

Fanoušky překvapilo, jak si je maličká vévodkyně podobná se svým synem. I když se Archiem manželská dvojice příliš nechlubí, párkrát ho veřejnosti ukázala, naposled v dokumentární minisérii The Me You Can't See, kam zařadili archivní videa z procházky po pláži či záběry z houpaní na houpačce v zahradách jejich milionového sídla v Montecitu.

Právě z druhého zmíněného videa Julieth vystřihla obrázek a porovnala Archieho s jeho mámou v batolecím věku. „Jsou si s Meghan strašně podobní,“ napsala k srovnávačce.

Vlákno se okamžitě rozšířilo o desítky podobných reakcí. Drobného Sussexe někteří nazývali „mini Meghan“, zatímco jiní připomněli, že se před rokem spíše podobal svému otci princi Harrymu. „Bez čepice je to jeho máma, s čapkou je to menší verze Harryho,“ baví se lidé.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
85 fotografií