Vhodným typem kotle můžete dosáhnout efektivní investice rozhodující o budoucích nákladech za vytápění. Díky novému kondenzačnímu kotli můžete uspořit do budoucna nemalé peníze. S výběrem toho správného kotle vám pomůže váš dodavatel energií. Pražská plynárenská přichází s nabídkou kondenzačních kotlů vlastní značky PROMETHEUS SUPER KOMPAKT.

Volba značky není náhodná. Za značkou stojí více než 25 let zkušeností dceřiné společnosti Prometheus. Při vývoji kotle vycházela společnost hlavně z letitých zkušeností získaných přímo od zákazníků. Společnost zajistí i jeho odbornou montáž.  Jako jediný na trhu se kotel osazuje patentovaným dvouokruhovým výměníkem. Samostatný okruh je pro ohřev teplé vody, tak i pro vytápění.

Nový kondenzační kotel Prometheus Super Kompakt
Autor: Pražská plynárenská, a.s.

Dopřejte si požitek z napuštěné vany

Uživatelé kombinovaných kotlů často zápasí s kvalitou připravované teplé vody. Samostatný okruh dělá z kotle Prometheus skutečného přeborníka pro přípravu teplé vody, bez problémů připraví 150 l za 10 min., což je velikost běžné vany.

Kotel je možný integrovat do chytré domácnosti. K nabídce kotle společnost přidává i nabídku každoročního servisu. Poctivý a kvalitní každoroční servis je zásadní pro dlouhověkost kotle.  „Ve vztahu ke svým zákazníkům chceme nabídnout více než jen spolehlivé dodávky energií. Jdeme dále a snažíme se jim navíc poskytovat i související užitečné služby, které mohou potřebovat. Chtěli bychom, aby si na službu servisu zákazníci zvykli, stejně jako servisují svoje auto“, uvedl v této souvislosti tiskový mluvčí Pražské plynárenské, Miroslav Vránek.

Na pořízení kotle společnost navíc poskytuje nadstandardní záruku na technologii v délce 5 let a zákaznickou výhodou získat 10 000 Kč. Případné financování je možné řešit s partnerem společnosti Modrá pyramida (www.ppas.cz/financovani).

Pražská plynárenská je druhým největším tuzemským dodavatelem zemního plynu a jedním z tzv. tradičních hráčů na trhu, který dodává zemní plyn a elektřinu více než 400 tisícům zákazníků po celé republice. Jedná se o ryze českého dodavatele, jehož vlastníkem je hlavní město Praha.