Natáčení pořadu Hledání ztracených časů přerušil alarmující vývoj koronaviru v Indii. „To, co vidíte ve zprávách, je asi tak desetina toho, co se tam děje,“ prozradil Aha! oblíbený herec a dabér Jiří Dvořák.

Dokument je tak nyní rozpracovaný, ale jestli se dotočí, je ve hvězdách. „Zatím nemám žádné informace, že se tam budeme vracet, protože tam je situace natolik šílená, že si tam nikdo netroufne, a myslím si, že by to v současné době byl rozsudek smrti,“ odpověděl pohádkový čert Uriáš na otázku možného návratu do Indie.

„Je to opravdu nebezpečná země. Jako na bílé na nás koukali jako na kořist. Do slumů jsme se vůbec neodvážili jet,“ nastínil Jiří i další negativní stránky této země. 

Z cestování je Dvořák na chvilku vyléčený a rád by si chvilku oddechl, než mu začne další kolotoč projektů. „Myslím si, že teď pojedu nejdále tak do Benešova,“ přiznal se smíchem majitel nezaměnitelného hlasu.

VIDEO: Dvořák vyhrál StarDance: Co řekl svým kritikům a slovům o podfuku?

Video
Video se připravuje ...

Dvořák vyhrál StarDance: Co řekl svým kritikům a slovům o podfuku? Luboš Procházka, Aleš Brunclík

Jiří v dokumentu nahradil Romana Zacha (47), který v roce 2019 procestoval Indonésii, a tak už se těšil na pokračování mise a natáčení po Indii. „Strašně tam chci. V té práci chci pokračovat,“ říkal ještě nedávno Zach, který s prací počítal. Proč ale nakonec došlo ke změně, nikdo neví a vysoký herec se k tomu vyjadřovat nechce. „Každá řada cyklu Hledání ztracených časů počítá s novým průvodcem,“ napsala mluvčí ČT Karolína Blinková.

Talentovaná dcera

V případě Jiřího dcery Aničky (18) nepadlo jablko daleko od stromu a mladá kráska se kromě jiného objevila i v seriálu Hlava Medúzy, kde hrál Dvořák hlavní roli. Jako táta je na ni samozřejmě hrdý, ale...

„Že bych skákal radostí, to asi ne, to ona ví, ale je to její rozhodnutí, pokud si vybere herectví,“ přiznal Aha! vítěz soutěže StarDance z roku 2018, kam ho Anna pravidelně doprovázela. „Je ale pravda, že ji kamera a objektiv mají rády. Upřímně se mám čím chlubit,“ dodal pyšně.

Vzhledem k tomu, že Aniččinou maminkou je herečka Barbora Munzarová (49), dědečkem byl herec Luděk Munzar (†85) a babičkou je herečka Jana Hlaváčová (83), jsou herecké geny více než silné!

Fotogalerie
35 fotografií