Moderátorka pořadu Ester Janečková (48) do něj zve hosty, kteří hledají někoho ze své minulosti. Její kolega Martin Kavan (41) je pak coby pošťák Ondra vyhledá a pozve osobním dopisem do studia. Tentokrát nešlo o dojemné shledání, nicméně emoce v pořadu doslova tryskaly. A nebylo daleko ani od rány pěstí!

„Ty kráso! Tak já sem jedu takovou dálku a on tady sedí bejvalej mojí bejvalý! Ty mi nejdřív přebereš holku, uděláš ze mě totálního paroháče, a pak mě vezmeš sem, kam já se těším… Tohle nevymyslíš. Ty jsi normálně vygumovanej,“ rozpálil se Zdeněk, když před kamerou zjistil, že ho pozval Robert.

„Jak jsi za ní mohl lízt. Byla zase sjetá, nebo co dělala?“ pokračoval Zdeněk, který vytáhl z kapsy inhalátor a musel si dýchnout. „Tak jsem se těšil, ale teď se mi zamlžily brejle a bolí mě hlava,“ zuřil pozvaný host.

Moderátorka poznala, že je zle. „Zdeňku, já to teď ukončím… Stěna (která oba hosty pořadu odděluje) bude odkryta? Nebo nebude?“ ptala se Ester. Zdeněk však překvapil a chtěl se sokovi podívat zblízka do očí. „Ještě si to vyřídíme! Ty nejsi normální. Radši si dám ruce do kapes, abych ti ji nepustil rovnou tady,“ pokračoval Zdeněk ve slovní agresi. „Je mi to líto, protože cítím, že jste fakt naštvanej,“ reagovala moderátorka, jež se s hosty rozloučila. Ti zmizeli v zákulisí.

Příběh, který oba muži v pořadu prezentovali,