Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Janu kvůli zákeřné nemoci ve škole šikanovali: Jeden z tyranů jí po letech poslal vzkaz!

Ženě přišel vzkaz od šikanátora.
Ženě přišel vzkaz od šikanátora.  (Autor: Reprofoto Youtube - Lets bring NF out of the shadows)
Autor: rix - 
21. května 2021
22:58

Žena od mala trpí zákeřnou nemocí, která jí mimo jiné znetvořuje obličej. Kvůli tomu si na základce prožila peklo. Šikana byla na denním pořádku. Teď se jí nečekaně ozval její spolužák, který měl v šikaně prsty. Jeho vzkaz Janu dojmul. 

Dívka původem ze Srí Lanky trpěla a dodnes trpí zákeřnou nemocí. Janě Dhayanathanové byla v devíti diagnostikována neurofibromatóza - stav, který způsobuje tvorbu obvykle nerakovinných nádorů na mozku, páteři a nervech, informoval Daily Mail.

Tato nemoc vedla k tomu, že dívce vyrostly na tváři a těle hrudky. Z toho důvodu si z ní spolužáci ve škole utahovali a podle jejích slov si prožila spoustu traumatických zážitků. 

Dnes už paní Dhayanathanová podstoupila v roce 2019 operaci k odstranění 162 nádorů. Poté přišlo něco šokujícího. Ramal, jeden z bývalých žáků, který stál za jejím šikanováním, jí poslal zprávu. 

„Pamatuji si tě ze základky, teď už chápu, čím vším sis musela procházet a my jsme ti to teda vážně neulehčovali,“ stálo v dopise. „Šokovalo mě to, nemohla jsem uvěřit tomu, že někdo skutečně uznal to, jak jsem byla šikanovaná,“ zareagovala překvapená Jana. 

„Na základce si mě děcka ani nechtěla vybírat do týmů kvůli tomu, jak jsem vypadala. Dělala si ze mě legraci,“ vzpomíná. 

Rama se Janě ozval poté, co si přečetl její příběh v médiích. „Poprvé jsem se zamyslel nad škodou, jakou jsem způsobil,“ uvedl. 

„Myslím, že je od něj velmi statečné natáhnout ruku a říct: Hrál jsem roli ve tvé bolesti a přiznávám se,“ řekla Jana s tím, že to pro ní znamenalo velmi mnoho. 

 

Zobrazit celou diskusi