Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohřešovanou policistku Julii (†53) našli v lese umlácenou: Bezvládné tělo věrně hlídal její pejsek

Autor: rix - 
11. května 2021
16:29

Třiapadesátiletá policistka byla venčit svého psího mazlíčka v blízkosti svého domova v anglickém Kentu. Z procházky se ale maminka dvou dětí nevrátila. Její bezvládné tělo bylo nalezeno náhodou kolemjdoucími v Akholtských lesích. Policisté později zadrželi jednadvacetiletého podezřelého.

Vyšetřující detektiv uvedl, že policistka utrpěla především poranění hlavy. Její pes zůstal u jejího zmrzačeného těla až do příjezdu policistů. Vrahem je podle policistů jednadvacetiletý Callum Wheeler, uvedl Daily Mail.

„Detektivové vyšetřující smrt Julie Jamesové obvinili z její vraždy Calluma Wheelera z Ayleshamu,“ stojí v prohlášení kentské policie. Wheeler skončil ve vazbě, kde čekal na soud.

Spravedlnost pro Julii

„Tolik mi chybíš, zlato,“ komentoval události manžel zesnulé policistky James. Ten si na facebooku změnil profilový obrázek a zasadil do něj rámeček s textem „Help us find  #justiceforjulia“, tedy „Pomozte nám najít spravedlnost pro Julii.“ Stejně tak učinilo dalších bezmála devět tisíc lidí, aby podpořili rodinu v těžké době.

Policistka Jamesová mimo jiné pracovala se svým manželem v organizaci, která měla pomáhat obětem domácího násilí. Ty si velmi cenily její pomoci. „Julia byla jedna z nejlaskavějších osobností, se kterou jsem se kdy mohl setkat,“ uvedl jeden z jejích zákazníků. „Měla srdce ze zlata.“ dodala další. Chvála na její práci se hrnula ze všech stran.

altamira ( 12. května 2021 09:46 )

A zase je ta "vraždící bestie" černá ...

činčila ( 11. května 2021 19:41 )

Jděte už do háje s tim pouštěním reklam až dole pod článkem, hodně to otravuje jezdit dolu a nehoru.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání