Kráska s modrou krví se nedávno stala tváří značky udržitelného spodního prádla Alexander Clementine. Na svůj instagramový účet, mimochodem bez strojených fotek, jaké občas zveřejňují její příbuzní, vložila sestřenice princů Williama (38) a Harryho (36) pár záběrů z nové kampaně prádla, které je ušité z mořských řas. Další snímky ukázal samotný instagramový profil oděvní značky.

Lady Amelia na sebe vzala růžovou podprsenku a kalhotky s červeným srdíčkem uprostřed. „Jsme nadšení, že se Amelia rozhodla s námi spolupracovat na něčem, co zachycuje jak zábavu, tak její vášeň pro udržitelnost,“ stojí v příspěvku. Amelia v reakci na spolupráci projevila fascinaci z pozitivních vlivů spodního prádla z mořských řas na lidské tělo.

Pro mladičkou Britku to není první podobné „odhalení“. V minulosti se na dovolené u moře producírovala nahoře bez a fotky s odhaleným poprsím samozřejmě obletěly svět. Babička Alžběta II. (95) ani nikdo jiný ovšem na její „selhání“ nemohl nic říct. Amelia sice ctí rodinné kořeny, ale stejnou úctu chová ke svobodě projevu, včetně oblékání i svlékání.

VIDEO: 50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes

Video
Video se připravuje ...

50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes Profimedia

Fotogalerie
55 fotografií