Pátrání po podnikateli zaměstnalo policisty a kriminalisty na devět dní. 26. dubna z tržnice zmizel, 5. května policisté oznámili, že se muž našel živ a zdráv. „Pohřešovaný muž byl nalezen na Vysočině a je v pořádku. Po vypátrání byl muž vyslechnut a na základě veškerých zjištěných skutečností kriminalisté prvního oddělení krajského ředitelství hlavního města Prahy zjistili, že se muž nestal obětí žádného trestného činu souvisejícího s jeho zmizením,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Siřišťování doplnila, že se dál případem policisté už zabývat nebudou, protože byl odložen.

Kde ale celou dobu byl a co se s ním dělo? Podle informací Blesku totiž podnikatel své zmizení zinscenoval schválně – chtěl se prý ztratit kvůli finančním problémům týkajícím se jeho podnikatelských aktivit! Celou situaci údajně nastražil tak, aby se zdálo, že ho unesli právě v tržnici Sapa, ohledně které koluje celá řada mýtů. Vedení tržnice přitom celou dobu s policií spolupracovalo.

Řidič zavolal pomoc

CNN Prima NEWS přinesla další šokující informace. Pohřešovaného podnikatele měli policisté najít na Havlíčkobrodsku, poté, co je na něj upozornil jeden z řidičů. Se svázanýma rukama ho Jan V. žádal o pomoc, když řidič projížděl kolem!

Video
Video se připravuje ...

Tržnice Sapa v pražské Libuši 

Fotogalerie
28 fotografií