Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Další ukrajinské modelky se svlékly, aby napodobily „kolegyně“ z Dubaje: Skončily na policii

Autor: ran - 
9. května 2021
14:57

Šest modelek z Ukrajiny se svlékalo a fotilo na jachtě v Turecku. Do muslimské země jely se záměrem zopakovat „úspěch“ kolegyň z Dubaje, které také měly po svém nahém pózování na balkoně luxusního hotelu oplétačky s policií.    

Jedna z šesti modelek, Julia Vetrovová (23), podle webu deníku Sun uvedla, že věděly, že „bude lepší nefotit se nahé v muslimské zemi“, ale že si zároveň „chtěly nasekat vlastní chyby“. Podle místních médií jely modelky do země přímo se záměrem napodobit skandál s dubnovým nahým focením v Dubaji.

Pohoršovaly během ramadánu

Dívky se ve svlečeném nebo polosvlečeném stavu promenádovaly na jachtě v přístavu Göcek. „Dvě z nich právě měly sex,“ uvedl podle webem Sun citovaných místních médií svědek. „Takové výjevy během plného lockdownu a svatého měsíce ramadán způsobily velké rozhořčení,” uváděla také tamní média.

V Turecku probíhala pandemická opatření, ale zahraniční turisté měli umožněn volný pohyb, pokud u sebe měli osvědčení o negativním výsledku covidového testu.

My nic, to samo!

Modelky zadržela turecká policie a vyslýchala je. Nyní už jsou zpátky v ukrajinském Kyjevě, snímky se dostaly do médií se zpožděním. „S holkama jsme se slunily, dělaly si fotky, relaxovaly a někdo nás vyfotil z jiné jachty. Snímky se pak nějak dostaly do novin“, uvedla podle webu Julia.

Turecká média mezi účastnicemi jmenovala také jistou Ruslanu Kovkovou (21), Veroniku Kurganaovou (21) nebo Dianu Pogorelajaovou (20) a další dvě modelky. „Zadržela nás policie, všechno už je v pohodě, ale vyslýchali nás a nebylo to příjemné,“ cituje Sun Julii. Nabádá prý ostatní, aby „byli opatrní a místo případného focení se snažili utajit“. 

Na někoho se nedostalo

Turecké party na jachtě se měla zúčastnit i Ukrajinka Anastasia Kašubaová (20) z dubajského skandálu. „Měla jsem jet, ale pozdě jsem se přihlásila, nakonec jsem se tam nedostala,” uvedla. A výsledky jejich měsíc starého nahého focení v Emirátech si nemůže vynachválit.

„To, co z toho vzniklo, bylo zábavné. My, které jsme se vrátily sem do Kyjeva, tu teď zažíváme spoustu legrace, že jsme slavné po celém světě, si moc užíváme,“ nechala se slyšet.

Video  Sexy modelky skončily v poutech: V Dubaji pózovaly nahé na balkóně!  - 4chan
Video se připravuje ...

odpor ( 11. května 2021 14:01 )

nechci nikoho urážet ale ten to národ
je nenormální a to se serou všude přitom
je nikdo nechce trapný alespon kdy by byli k něčemu

strejda777 ( 9. května 2021 15:13 )

Prostě kráá­áááá­áááá­áááá­ávy!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání