Britská herečka a příležitostná zpěvačka Kate Winsletová, která se pyšní Oscarem za svůj výkon ve filmu Předčítač, je zřejmě jednou z celebrit, kterých se nemile dotkla pandemie viru covid-19. Ta totiž notně ovlivnila natáčení nejenom v tuzemsku, ale i v zahraničí, a tak se mnozí herci zbavují svých „přebytečných“ domů a bytů. Možná zjistili, že udržovat několik domácností se jim až tak finančně nevyplácí… přece jenom se v těchto bytech platí jakási měsíční „daň“ 7 tisíc dolarů (čili téměř 150 tisíc českých korun), ať už v bytě někdo je či ne, a údržba asi také nebude zadarmo. Luxusní penthouse, tedy byt v nejvyšším patře paneláku, se Winsletová snažila prodat už od loňského listopadu.

Trvalo to ale dlouhých pět měsíců, než na požadovanou částku 5,7 milionů dolarů (tedy 122 milionů korun) někdo kývnul. Herečka tak zinkasovala přesně tolik peněz, kolik za svůj střešní apartmán požadovala, a nemusela ani zlevňovat. Koupila ho společně se svým tehdejším manželem, režisérem Samem Mendesem (55), v roce 2004. Tehdy za něj ovšem manželé dali 5 milionů dolarů (107 milionů korun). Poté, co se v roce 2011 rozvedli, herečka svému bývalému muži vyplatila jeho podíl a byt hodlala pronajímat za 30 tisíc dolarů (tedy více než 642 tisíc korun) měsíčně. O to však nebyl zájem, a tak dala nemovitost na prodej.

VIDEO: Vyretušovaná Kate Winslet v reklamě na Lancôme

Video
Video se připravuje ...

Vyretušovaná Kate Winsletová v reklamě na Lancôme /Youtube/

Byt, kterého se hlavní hrdinka Titanicu „zbavila“, vypadá skutečně přepychově. Má 4 ložnice, 3 koupelny, a dokonce i obrovskou venkovní terasu, ze které je výhled na okolní domy pověstného „velkého jablka“. Apartmán je patrový, ve spodní části najdete velký obývací pokoj s krbem a obrovskou knihovnou, která se táhne podél celé jedné zdi, nechybí ani jídelna či otevřená kuchyně se špičkovými spotřebiči a pultem uprostřed. Slova jsou nejspíš zbytečná, podívejte se do naší galerie sami a posuďte, jak luxusně vypadá bydlo, které ještě donedávna patřilo jedné z nejzářivějších hollywoodských hvězd…

Fotogalerie
75 fotografií