Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Oblíbené boty vévodkyně Kate. Nosí je dlouhých 17 let!

5. května 2021 | 06:00

Vévodkyně Kate je proslulá úhledným vzhledem, který vyvolává dojem dokonalosti. Není však vykoupen velkým množstvím oblečení, jak by se mohlo zdát, ba naopak – velmi ráda své šaty opakovaně a často nosí. Svou šetrnou pověst si udržela i při návštěvě rodinné farmy Manor Farm v hrabství Durham. Který kousek zrecyklovala tentokrát?

Vévodkyně z Cambridge je všeobecně známá recyklací svého oblečení. Mezi její módní favority se zařadily fialová lehká blůzka s vázankou kolem krku, elegantní kabát s tartanovým vzorem, roztomilé košilové šaty s bílými puntíky na modrém základu, večerní dlouhé šaty pudrového tónu se třpytivými detaily, ovšem vítězi se staly jezdecké boty alias staré dobré „koně“, které Kate zachraňují v terénu už pěknou řádku let! Přesně 17! Působivé, že?

Podívejte se, jak šel čas s vévodkyní Kate:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Profimedia/BPŽ

Poprvé jsme ji v nich mohli spatřit v roce 2004 na veletrhu v Blenheimském paláci v době, kdy byla vržena do centra pozornosti poté, co se objevily zprávy o jejím vztahu s členem anglické královské rodiny. Tehdy k hnědým koženým kozačkám ke kolenům zvolila khaki minisukni, která přes svou krátkou délku nepůsobila vulgárně, ale ležérně vzhledem ke kombinaci khaki dlouhého kabátu a bílé košile.

Tyto věrné boty s gumovou podrážkou a tmavým stínováním na špičce však jinak volí k černým či khaki kalhotám nebo tmavým džínům. Ty mimo jiné zvolila i posledně – při cestě na Manor Farm, kam vyrazila se svým chotěm 2 dny před jejich 10. výročím svatby. Outfit doplnila krémovým teplým svetrem s barevným severským vzorem Fair Isle a khaki bundou.

O svetru, který zahřeje a neztrácí na stylu, jsme psaly zde:

Kate a William chovají lásku k přírodě a zemědělství, a tak na farmě hojně diskutovali o jeho udržitelnosti. Nechyběla však ani zábava. Královský pár se střídal u volantu traktoru, setkali se také s hospodářskými zvířaty.

Podívejte se do naší fotogalerie na veškeré looky  s těmito věhlasnými botami!

Autor: Žaneta Podlahová