Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lisa nechala svou škodovku u českých hranic a zmizela: Češi, pomozte, prosí rodina

Po Lise pátrá rodina.
Po Lise pátrá rodina.  (Autor: Facebook )
Autor: VaB - 
4. května 2021
10:49

Rodina Lisy Ninnemannové už 14 dní žije ve strachu a nejistotě. I přes intenzivní pátrání se policii ani příbuzným 28letou ženu nepodařilo najít. Je možné, že by Němka mohla být i na území České republiky. Rodina proto prosí o pomoc při pátrání i Čechy.

Lisa (28) je nezvěstná od 20. dubna letošního roku. Rodina po ní pátrá všude, kde se dá. Bohužel, ženu se jim stále nepovedlo vypátrat. „Už nemáme sílu, máme za sebou bezesné noci a nejhorší představy. Spekulace nás den ode dne více zatěžují,“ uvedli příbuzní na facebooku.

Podle informací rodiny se měla žena pohybovat a dlouhodobě zdržovat na parkovišti u venkovního bazénu v Grafenau. To se nachází nedaleko českých hranic. Na parkovišti stále stojí její auto, stříbrná Škoda Fabia.

Žena je vysoká 182 centimetrů, má hnědé vlasy po ramena a je lehce silnější postavy. Rodina po ženě pátrá i v České republice, protože je možné, že by sem mohla třeba zabloudit. Na závěr prosí, kdyby někdo ženu viděl a nebo věděl, kde je, ať to nahlásí na policejní stanici v Grafenau.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání