„Baví mě objevovat krásné věci, za kterými se skrývá originální nápad a zajímavý příběh. A až mě jejich hledání přestane naplňovat, přijde konečně čas na vlastní tvorbu,“ říká autorka kreativního blogu, novinářka Iri, která prostředí zpravodajské agentury před časem vyměnila za práci redaktorky v časopise o bydlení.

Fotogalerie
14 fotografií

Na svých stránkách mujdummujsquat.cz představuje značky a tvůrce, kteří nabízejí krásné věci s dobrou myšlenkou. Vedle tipů na zajímavé nákupy, zejména lokální produkce, ale i v oblíbeném skandinávském designu, na jejím blogu najdete jednoduché DIY návody, pozvánky na výstavy a další akce, zahraniční interiéry, které autorku inspirují, a samozřejmě též záběry z jejího útulného bytu.

Možná si z fotek všimnete, že Iri má ráda kulaté věci. Z lásky k oblým tvarům se nedávno vyznala také na svém blogu. „Kulaté tvary mě fascinují odmala. Všechno bylo lepší, když šlo o kruh. Sušenky, obrázky, zrcátka, náušnice, kabelky… Teď aktuálně nejvíc frčím na lustrech v podobě koule, zaoblených polštářích a kobercích.“

Mimochodem, Iri se aktuálně stěhuje do nového domova, takže se můžete těšit za záplavu fotek ze zařizování nového bydlení.

Článek připravil časopis Blesk Bydlení. Aktuální číslo koupíte v novinových stáncích, nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku ZDE.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Bydlení 06/2021 redakce