Ve čtvrtek 29. dubna oslavili Kate a William 10 let od opulentní královské svatby z roku 2011. Tehdy se na novomanžele dorazilo podívat více než dva miliony lidí, zbytek světa svatbu sledoval z pohodlí svých obýváků. Vévodové svůj speciální den uctili dvěma novými fotografiemi, na nichž působí jako ten nejzamilovanější pár široko daleko.

Příval tisícovek blahopřání ze všech koutů zeměkoule vděčné vévody z Cambridge zřejmě velmi dojal, protože si pro fanoušky připravili opravdu milé překvapení – nové video, v němž jsou hlavními hvězdami princ George (7), princezna Charlotte (5) a nedávný oslavenec princ Louis (3).

Zhruba 40vteřinový sestřih zobrazuje šťastnou pětičlennou rodinku, jak si užívá společných okamžiků. V úvodu jsou vévodové s dětmi na pobřeží a z porostlého kopečku sledují vlny, v dalším záběru princ Louis úsměvem na tváři přihlíží, jak jeho drahou sestru táta točí dokola. Oba poté nadšeně dovádí na houpačce v zahradách Kensingtonského paláce, načež další scéna zachycuje Kate ženoucí se za prchajícím synem. V závěru se královská rodinka usadí na balíky sena a opéká buřty.

„Všem vám děkujeme za krásné zprávy k našemu výročí svatby. Jsme neskutečně vděční za 10 let podpory, kterou se nám od vás dostalo,“ napsali William a Kate k videu. To má jen na instagramu více než 6 milionů zhlédnutí. Fanoušci pod příspěvkem netajili své obrovské nadšení z dosud neviděných záběrů tří královských uličníků.

VIDEO: Vévodkyně Kate vs princezna Diana: 5 věcí, které mají společné! 

Video
Video se připravuje ...

Vévodkyně Kate vs princezna Diana: 5 věcí, které mají společné! Videohub

Fotogalerie
97 fotografií