Tvůrkyně bestsellerů Bábovky či Foukneš do pěny nově přiznala, že i ona má za sebou plastickou operaci. Nová prsa si pořídila už loni v prosinci, ihned se proto nabídla otázka: Byl to dárek k Vánocům, nebo rozvodu?

Podle Třeštíkové v tom rozvod nesehrál žádnou roli, o úpravě dekoltu přemýšlela několik let. „Od porodu druhého dítěte jsem nebyla úplně spokojená sama se sebou. Dávala jsem tomu pořád čas, čekala, že se to vrátí do stavu, který byl před porodem, což se nestalo,“ prozradila spisovatelka v rozhovoru pro server Super.cz. Syn Jonatán se rozvádějícímu páru narodil před 6 lety, společně mají ještě dceru Elu (8).

Kdo čekal radikální zvětšení o několik čísel po vzoru instagramových modelek, bude nejspíš zklamán. Radka si zachovala svou původní velikost, šlo jí čistě o tvar. „Takhle plné dvojky jsem asi neměla, konfekční velikost mi ale zůstala úplně stejná. Chtěla jsem prsa, která by vypadala, jako by mi bylo třeba osmnáct," vysvětlovala s úsměvem na tváři Radka. S novými prsy se dle svých slov okamžitě sžila a je z nich nadmíru spokojená.

VIDEO:Radka Třeštíková na premiéře Bábovek: Ten film si užít nedokážu

Video
Video se připravuje ...

Radka Třeštíková na premiéře Bábovek: Ten film si užít nedokážu Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
57 fotografií