O manželku, která potřetí otěhotněla jen dva měsíce pro druhém porodu, měl obrovský strach. „Ornellka už je na tom lépe, víc to nechci rozebírat, ale vše dobře dopadne,“ odpověděl na dotaz Blesku Kokta ustaraným hlasem.

Hovornější nebyl i proto, že musí obstarat úplně sám tři malé děti! „Jsem sedminásobný otec, tak bych to měl zvládnout se o ně postarat,“ ohradil se nejprve.

„Tím, že manželka od začátku nemohla kojit a malá je na umělé výživě, je to o něco jednodušší,“ doplnil Pepa, který je teď sám na tři nejmladší potomky - Quentina (8), Svena (1) a dceru Lilianne.

Na plný úvazek i tak zažívá doma pořádný blázinec... „Skloubit práci z domova, Quentinovu distanční výuku, krmení a péči o domácnost není zrovna legrace, ale nic jiného nezbývá...“ popsal Kokta. „Hlavní je, aby manželka byla v pořádku a neměla ještě starosti s tím, co se děje doma...“ dodal Kokta.

„Suma sumárum, mít tři děti je fajn, dá se to s parťákem po boku zvládat. Ale jak není zdravé tělo, jste v háji,“ má jasno Ornella.

VIDEO: Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interrupce jedině když...

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když... David Turek

Fotogalerie
40 fotografií