Poddaní mohli zlepšení nálady své panovnice spatřit, když byla poprvé od smrti vévody z Edinburghu vyfotografována při práci.

Prostřednictvím videokonference se Alžběta z hradu Windsoru spojila s nově jmenovanými velvyslankyněmi Lotyšska a Pobřeží slonoviny, které s ní hovořily z Buckinghamského paláce.

Na snímcích z virtuálního setkání je královna oblečená v bledě modrém kostýmku, na krku má trojřadý perlový náhrdelník. V pátek královské rodině skončilo dvoutýdenní období smutku.

Vévodkyně Kate pohořela na golfu

Prince Williama (38) s chotí Kate (39) už fanoušci viděli při nejrůznějších příležitostech – předvedli se jim, jak sportují, sází květiny, vaří, pečou... Tentokrát ale zavítali královští manželé v rámci dobročinné akce dokonce na green! Golf ale zřejmě nebude jejich silnou stránkou, což dokázala Kate, která při svém pokusu o odpal dokonce minula míč! A její reakce? Místo záchvatu vzteku dostala záchvat smíchu! Na druhý pokus se pak už ozvalo »lupnutí« a míč odletěl, jak měl...

Harry a Meghan: Rodinu rozdělili, svět chtějí spojovat

Královskou rodinu se princi Harrymu (36) a jeho manželce Meghan (39) podařilo svým chováním dokonale rozdělit, svět po pandemii by ale chtěli spojovat. Rozhodli se totiž přidat ke koncertu, na němž 8. května vystoupí takové hvězdy jako Jennifer Lopezová (51), Selena Gomezová (28) či kapela Foo Fighters. Cílem je získat peníze pro mezinárodní očkovací program COVAX, za jehož vznikem stojí Světová zdravotnická organizace (WHO).

VIDEO: Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu dusno kvůli Harrymu a Meghan

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu bude kvůli Harrymu a Meghan dusno Blesk

Fotogalerie
90 fotografií