Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Předchůdkyně Jackie Onassis s bohatým milencem trpěla: Marii zdrogoval, aby s ním měla sex!

Autor: rix - 
27. dubna 2021
10:10

Spisovatelka a historička Lyndsy Spenceová prošla tři dosud nezveřejněné materiály o Marii Callasové a na světlo vyšly znepokojující informace. Mimo jiné se v dopisech objevily informace o tom, že jí měl její milenec a milionář Aristoteles Onassis omámenou drogami znásilňovat.

Sopranistka Maria Callasová sehrála tvůrčí roli v mnoha tragédiích. Nicméně ani ve svém soukromém životě se s ní realita nepárala. Autorka Lyndsy Spenceová se jejím životem zaobírala dva roky. Teď ze sebraných materiálů vydává knížku.

Mezi nejvíce šokující patří doposud nezveřejněné dopisy její sekretářce, ve kterých Callasová popisuje Aristotela Onassise, (který byl později ženatý s Jackie Kennedyovou) se kterým měla Callasová dlouhodobý poměr a který jí měl fyzicky ubližovat. „Existují také informace z deníků jejích přátel. Ty podrobně popisují, že ji Onassis omámil drogami, aby ji mohl zneužívat,“ uvedla Lyndsy pro deník Dailymail. Onassis jí měl navíc vyhrožovat fyzickým násilím.

Samotný Aristoteles Onassis vlastnil soukromý řecký ostrov Skorpio. Právě zde paparazzi fotograf načapal Jackie Onassisovou, jak se nahá promenáduje venku a opaluje se. Fotky tehdy zachránily plátek Hustler před úpadkem. V roce 2013 ostrov Onassisova vnučka Athina Onassis Roussel prodala dceři ruského miliardáře Dmitrije Rybolovleva, za cenu, která se podle všeho pohybuje kolem 3 miliard korun.

Maria Callasová také v materiálech zmiňuje svého manžela Giovanniho Meneghini. Nazývá ho vší. Zmiňuje lítost nad tím, že si ho vzala. Manžel ji měl obrat o polovinu peněz. „Můj manžel mě neustále vydírá. Mé peníze si převádí na sebe. Okrádá mě od doby, co jsme se vzali,“ uvedla. Její vlastní matka ji navíc vydírala a prodávala informace o ní do tisku.

 

zada ( 27. dubna 2021 11:43 )

To, že je ženská krásná nebo bohatá, ještě neznamená že ji baví sex)))). To co Onassis nevěděl neví i mnoho mužů na tomto světě a pak mají problémy a diví se))Jak říkávala moje babička.. nekupuj zajíce v pytli))

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání