Vévoda s chotí se světu svěřili mimo jiné s tím, jak do USA přišli bez jakéhokoliv plánu, co budou dál dělat a jak si na sebe budou vydělávat. Brzy se jim poštěstilo podepsat velmi výhodné smlouvy na milionové spolupráce s giganty Netflixem a Spotifiy. „Neměli jsme plán. Toto nám bylo navrženo někým jiným ve chvíli, kde mě moje rodina finančně odstřihla a já musel sehnat peníze na ochranku pro nás,“ tvrdil princ Harry, i když přitom možná trochu pozapomněl, že mu jeho maminka, tragicky zesnulá princezna Diana (†36), nechala velmi štědré dědictví, takže by jistě s Meghan a Archiem nestrádali. 

Teď se ale ukazuje, že co se týče podobných spoluprací, jednání začala mnohem dříve – dokonce údajně celý rok předtím, než se Harry a Meghan odtrhli od zbytku rodiny (což bývá trefně nazýváno megxitem). Podle nových informací Mirroru dvojice již v lednu 2019 komunikovala také s firmou Quibi, která měla ve své době konkurovat Youtubu – objevovala se tam různá videa se stopáží zhruba 7–10 minut. Projekt sice šest měsíců po startu zkrachoval, ale v roce 2019 to chvíli vypadalo, že ve hře jsou miliardy.

A právě tehdy dostala Meghan nabídku na spolupráci. Zakladatel společnosti Jeffrey Katzenberg měl prý přijít s nápadem, aby vévodkyně uváděla online pořad, který by kombinoval šlechtu a domácí mazlíčky. „Jeffrey si myslel, že štěňátka a princezny se dobře prodávají, a tak když je dáš dohromady, vznikne něco neuvěřitelně komerčního,“ uvedl zdroj Mail on Sunday. Kromě toho zde byla ale také možnost, že by se program zabýval cestováním či Harryho charitativními zájmy v Africe.

Meghan se tak s Katzenbergem a kromě toho i s Janice Minovou a Brianem Tannenbaumem setkala v Kensingtonském paláci, ale jednání nedopadlo zrovna dobře. „Meghan se ten nápad zdál urážlivý, a i když se snažila působit v té dané chvíli nad věcí, lidé v místnosti byli očividně zděšeni, že právě tohle byl návrh pro ni,“ tvrdí zdroj, jak dopadlo setkání ohledně »princezen a štěňátek«. 

I přesto se ale jednala ještě další schůzka, a to v lednu 2020, tedy ten měsíc, kdy Meghan a Harry odložili své královské povinnosti. Zdá se tak, že nápady na podobné výdělky rozhodně nebyly ojedinělé a náhodné, jak se pár snaží veřejnosti namluvit.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Fotogalerie
100 fotografií